Előételek |
|
Libamáj pástétom rózsabors mártással |
|
3.500 Ft /adag |
Halászlé: |
|
Szegedi pontyhalászlé |
|
3.500 Ft/adag |
Harcsa halászlé |
|
3.800 Ft/adag |
Főételek |
|
Kemencében sült töltött káposzta |
|
3.800 Ft/adag |
Rántott hal ponty |
|
3.400 Ft/adag |
Rántott harcsa |
|
3.900 Ft/adag |
Pisztráng |
|
4.000 Ft/adag |
Bőségtálak 2szem.
|
|
1.)1 Fokhagymás tarja, 1rántott borda, 1szezámmagos csirkemell, 1párizsi csirkemell, 2rántott sajt és 2gomba,1 kacsa comb sütve, vegyes köret, savanyúság |
|
6.000 Ft /fő |
2.)1 Sült hús, 1zöldfűszeres sertés, 1pankó morzsás csirkemell,1 párizsi csirkemell, 2sajt és2 gomba, 1cordon bleu |
|
6.000Ft/fő |
Hidegtál |
|
Franciasaláta, sonkatekercs, casino tojás, kőrözöttes sajttekercs, csemege sertéskaraj, libamáj pástétom |
|
5.500 Ft /fő |
Kemencében sült töltött káposzta
Ropogos kacsacomb párolt pezsgős káposztával hagymás tört burgonyával
|
3800Ft/adag
4900FT/adag
|